Γνωρίστε το γιατρό

Νίκος Τσέτσος

Ο Στρατιωτικός Χειρουργός ΩΡΛ Νίκος Τσέτσος αποφοίτησε από  την Ιατρική Σχολή του Αριοστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 2012. Ειδικεύτηκε στην ΩΡΛ – Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου στην Ελλάδα (424 ΓΣΝΕ, ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου») και στη Μεγάλη Βρετανία (Royal Free London, NHS Foundation Trust).

Είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών διπλωμάτων από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Συγκεκριμένα, είναι κάτοχός μεταπτυχιακού τίτλου στην  Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία (βαθμός πτυχίου 9.61/10 «Άριστα»). Επιπλέον, απέκτησε και δεύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ με τίτλο: «Παθήσεις Σιελογόνων Αδένων» (βαθμός πτυχίου 9.71/10 «Άριστα»). Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στη Β΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ στον τομέα της Ρινολογίας. Έχει διακριθεί για το σημαντικό του ερευνητικό έργο, που αριθμεί πάνω από 50 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή ιατρικά περιοδικά. Έχει επιλεγεί ως υπότροφος και έχει βραβευθεί από την Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου.

Ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις στην ειδικότητά του συμμετέχοντας ενεργά τόσο σε ελληνικά όσο και διεθνή συνέδρια με πλήθος παρουσιάσεων και επιστημονικών εργασιών, αλλά και σε πρακτικά σεμινάρια/μετεκπαιδεύσεις.

Είναι μόνιμος στρατιωτικός ιατρός στο Στρατό Ξηράς, διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συνεργάζεται με τη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Διατηρεί ιδιωτικό ΩΡΛ ιατρείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ΩΡΛ παθήσεων και χειρουργεί σε ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης.